ID: 8527
Advertentie ID: #8527 is verwijderd van uw verlanglijst.
Sous Chef - Hilton The Hague
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Hilton Den Haag vacatures
Hilton The Hague ligt in het historische Mesdag Kwartier, in een rustige omgeving en centraal gelegen in het oude stadcentrum. De omgeving wordt gekarakteriseerd door de vele ambassades. Daarnaast zijn de parlementsgebouwen en ministeries op loopafstand van het hotel gesitueerd.Hilton The Hague is een vijfsterren hotel wat beschikt over 195 zeer luxueuze kamers van minimaal 31m² en hiermee de ruimste in Den Haag. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, zoals long-stay kamers inclusief kitchenette, Deluxe rooms, Executive rooms en 45 suites waaronder Junior Suites, Royal Suite en Presidential Suite.
Functiebeschrijving
Kun jij omgaan met de hitte van de keuken? Heb jij een onwijze passie voor lekker eten? Dan is Hilton The Hague de goede plaats voor jou, want wij zijn op zoek naar een Sous Chef!
In samenwerking met de Executive Chef in charge of F&B ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse management van onze keuken. Het is jouw doel om de vijf sterren verwachtingen van de gasten van Restaurant Pearl tegemoet te komen en te overtreffen! Omdat je deels verantwoordelijk bent voor het opstellen van het nieuwe menu, moet je proactief en creatief zijn met het bedenken van nieuwe gerechten en verrassende combinaties!
In ons vernieuwde Restaurant Pearl staat 'beleving' centraal. Deze beleving begint met persoonlijke aandacht, een stoer maar klassiek interieur en een perfect toegankelijke locatie aan de Mauritskade, in het centrum van Den Haag. Restaurant Pearl biedt een echte vleesbelevenis aan zowel de hotelgast als gasten van buitenaf. Iedereen die van goed en puur vlees houdt kan hier genieten van de mooiste stukken vlees, burgers en vleeswaren.
De gerechten worden geserveerd met lokaal bier, spannende cocktails en keuze uit een met aandacht gecreëerde wijnlijst. Frank, de Executive Chef in charge of F&B, en zijn team nemen gasten graag mee in een informele ambiance vol verhalen, gastvrije bediening en passie. Het nieuwe Pearl is dé plek voor iedereen die van goed, eerlijk en lekkh eten houdt!
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende taken:Bijdragen aan het creëren van het menu;Het managen en trainen van het keuken team;Zorg dragen voor de consistentie van de kwaliteit van de gerechten;Het beheren van gastrelaties wanneer nodig;Ervoor zorgen dat de behoeften van de gasten tegemoet gekomen worden door het effectief beheren van de roosters;Het ondersteunen van de Hilton Standards door het trainen en beoordelen van jouw team;Training geven over Fire Standards en HACCP binnen het team;Het beheren van voedselkosten controles om bij te dragen aan de financiële resultaten van de keuken;Het uitvoeren van de halfjaarlijkse beoordeling van jouw keukenteam;Kennis van activiteiten en bezigheden van andere afdelingen;Garandeer het naleven van voedselhygiëne, gezondheids- en veiligheidsnormen.
Functie-eisen
De sous chef die we zoeken..Heeft een goed gevoel voor humor, met een open en vriendelijke persoonlijkheid;Is servicegericht en een voorbeeld voor het team;Heeft veel ervaring als Chef de Partie of Sous Chef in een gelijkwaardig restaurant of hotel;Heeft communicatie- en leiderschapsvaardigheden;Heeft een creatieve bendadering en een Can-Do Attitude;Heeft oog voor detail;Heeft goede planning en organisatie vaardigheden;Is trots op het maken van goede kwaliteit gerechten;Heeft goede kennis van de Engelse taal;Heeft, indien nodig, een geldige werk- en verblijfsvergunning voor in Nederland.Jouw voordelen zullen onder andere een concurrerend startsalaris en vakantieregeling omvatten, gereduceerde kamertarieven in onze hotels, kortingen op een reeks producten en diensten, en een reeks andere fantastische voordelen die je kunt verwachten van een wereldwijd vertegenwoordigd hotelbedrijf.
Hilton The Hague ligt in het historische Mesdag Kwartier, in een rustige omgeving en centraal gelegen in het oude stadcentrum. De omgeving wordt gekarakteriseerd door de vele ambassades. Daarnaast zijn de parlementsgebouwen en ministeries op loopafstand van het hotel gesitueerd.Hilton The Hague is een vijfsterren hotel wat beschikt over 195 zeer luxueuze kamers van minimaal 31m² en hiermee de ruimste in Den Haag. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, zoals long-stay kamers inclusief kitchenette, Deluxe rooms, Executive rooms en 45 suites waaronder Junior Suites, Royal Suite en Presidential Suite.
Functiebeschrijving
Kun jij omgaan met de hitte van de keuken? Heb jij een onwijze passie voor lekker eten? Dan is Hilton The Hague de goede plaats voor jou, want wij zijn op zoek naar een Sous Chef!
In samenwerking met de Executive Chef in charge of F&B ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse management van onze keuken. Het is jouw doel om de vijf sterren verwachtingen van de gasten van Restaurant Pearl tegemoet te komen en te overtreffen! Omdat je deels verantwoordelijk bent voor het opstellen van het nieuwe menu, moet je proactief en creatief zijn met het bedenken van nieuwe gerechten en verrassende combinaties!
In ons vernieuwde Restaurant Pearl staat 'beleving' centraal. Deze beleving begint met persoonlijke aandacht, een stoer maar klassiek interieur en een perfect toegankelijke locatie aan de Mauritskade, in het centrum van Den Haag. Restaurant Pearl biedt een echte vleesbelevenis aan zowel de hotelgast als gasten van buitenaf. Iedereen die van goed en puur vlees houdt kan hier genieten van de mooiste stukken vlees, burgers en vleeswaren.
De gerechten worden geserveerd met lokaal bier, spannende cocktails en keuze uit een met aandacht gecreëerde wijnlijst. Frank, de Executive Chef in charge of F&B, en zijn team nemen gasten graag mee in een informele ambiance vol verhalen, gastvrije bediening en passie. Het nieuwe Pearl is dé plek voor iedereen die van goed, eerlijk en lekkh eten houdt!
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende taken:Bijdragen aan het creëren van het menu;Het managen en trainen van het keuken team;Zorg dragen voor de consistentie van de kwaliteit van de gerechten;Het beheren van gastrelaties wanneer nodig;Ervoor zorgen dat de behoeften van de gasten tegemoet gekomen worden door het effectief beheren van de roosters;Het ondersteunen van de Hilton Standards door het trainen en beoordelen van jouw team;Training geven over Fire Standards en HACCP binnen het team;Het beheren van voedselkosten controles om bij te dragen aan de financiële resultaten van de keuken;Het uitvoeren van de halfjaarlijkse beoordeling van jouw keukenteam;Kennis van activiteiten en bezigheden van andere afdelingen;Garandeer het naleven van voedselhygiëne, gezondheids- en veiligheidsnormen.
Functie-eisen
De sous chef die we zoeken..Heeft een goed gevoel voor humor, met een open en vriendelijke persoonlijkheid;Is servicegericht en een voorbeeld voor het team;Heeft veel ervaring als Chef de Partie of Sous Chef in een gelijkwaardig restaurant of hotel;Heeft communicatie- en leiderschapsvaardigheden;Heeft een creatieve bendadering en een Can-Do Attitude;Heeft oog voor detail;Heeft goede planning en organisatie vaardigheden;Is trots op het maken van goede kwaliteit gerechten;Heeft goede kennis van de Engelse taal;Heeft, indien nodig, een geldige werk- en verblijfsvergunning voor in Nederland.Jouw voordelen zullen onder andere een concurrerend startsalaris en vakantieregeling omvatten, gereduceerde kamertarieven in onze hotels, kortingen op een reeks producten en diensten, en een reeks andere fantastische voordelen die je kunt verwachten van een wereldwijd vertegenwoordigd hotelbedrijf.